Wie is Lux?

Jonathan Zigter
Partner & Business Consultant
Jonathan is een consultant die zich prettig voelt in een complexe en uitdagende omgevingen waarbij zijn competenties het beste tot zijn recht komen. Jonathan weet de vraag achter de vraag te stellen en zo de werkelijke uitdaging boven tafel te krijgen. Een aantal woorden die het profiel beschrijven zijn: creatief, professioneel, teamspeler, analytisch, gedreven, resultaat gericht en stressbestendig. Jonathan is reeds 10 jaar werkzaam in de energiemarkt en heeft verschillende grotere projecten gedaan in zowel binnen als buitenland (België en Engeland).
Bekijk mijn LinkedIn Profiel Stuur mij een mailLux op Facebook
Jeroen Stooker
Partner & Business Consultant
Jeroen is een gedreven, nauwgezet, enthousiast en spontaan persoon, die er altijd 100% voor gaat om een opdracht tot een goed einde te brengen. Door zijn goede sociale- en communicatieve vaardigheden te combineren met theoretische diepgang vanuit zijn opleiding en aanvullende cursussen, is Jeroen erg breed inzetbaar binnen de Utilities branche. Jeroen is sinds 2009 werkzaam in de energiemarkt en heeft sinds deze tijd verschillende klanten en opdachten naar tevredenheid uitgevoerd. Enkele van deze klanten zijn Eneco Belgïe, Oxxio, RWE, Dunea, Eon en Delta.
Bekijk mijn LinkedIn Profiel Stuur mij een mailLux op Facebook
Bart Verheyen
Business Consultant
Als gemotiveerd- en toegewijd consultant ga ik uitdagingen niet uit de weg. Met behulp van mijn proactieve instelling, doorzettingsvermogen en enthousiasme ben ik in staat deze uitdagingen ook op te lossen. Daarnaast maak ik kennis snel eigen. Om te kunnen werken aan verbetering is het belangrijk om de dynamiek- en de personen van een team te begrijpen. Actief luisteren en aanverwante vragen fungeren als mijn startpunt bij het werken aan een oplossing.
Bekijk mijn LinkedIn Profiel Stuur mij een mailLux op Facebook
Leann Naessens
Business Consultant
Leann is een consultant die graag uitdagingen aangaat om de klant verder te helpen in het proces. Zij is in staat om naar klanten te luisteren, de juiste vragen te stellen en hun uitdaging boven tafel te krijgen. Daarnaast haalt zij energie uit het realiseren van verbeteringen binnen organisaties. Een aantal woorden die haar profiel beschrijven zijn: Initiatiefrijk, professioneel, teamplayer, gedreven, resultaat- en doelgericht en verantwoordelijk.
Bekijk mijn LinkedIn Profiel Stuur mij een mailLux op Facebook