Wie is Lux?

Jonathan Zigter
Partner & Business Consultant
Jonathan is een consultant die zich prettig voelt in een complexe en uitdagende omgevingen waarbij zijn competenties het beste tot zijn recht komen. Jonathan weet de vraag achter de vraag te stellen en zo de werkelijke uitdaging boven tafel te krijgen. Een aantal woorden die het profiel beschrijven zijn: creatief, professioneel, teamspeler, analytisch, gedreven, resultaat gericht en stressbestendig. Jonathan is reeds 10 jaar werkzaam in de energiemarkt en heeft verschillende grotere projecten gedaan in zowel binnen als buitenland (België en Engeland).
Bekijk mijn LinkedIn Profiel Stuur mij een mailLux op Facebook
Jeroen Stooker
Partner & Business Consultant
Jeroen is een gedreven, nauwgezet, enthousiast en spontaan persoon, die er altijd 100% voor gaat om een opdracht tot een goed einde te brengen. Door zijn goede sociale- en communicatieve vaardigheden te combineren met theoretische diepgang vanuit zijn opleiding en aanvullende cursussen, is Jeroen erg breed inzetbaar binnen de Utilities branche. Jeroen is sinds 2009 werkzaam in de energiemarkt en heeft sinds deze tijd verschillende klanten en opdachten naar tevredenheid uitgevoerd. Enkele van deze klanten zijn Eneco Belgïe, Oxxio, RWE, Dunea, Eon en Delta.
Bekijk mijn LinkedIn Profiel Stuur mij een mailLux op Facebook
Robin van der Peijl
Business Consultant / Projectleider
Robin is een gedreven en ervaren professional op het gebied van procesverbetering. Hij werkt gestructureerd en altijd in verbinding met zijn omgeving - van strategisch tot operationeel niveau. Het gewenste resultaat zet Robin altijd centraal en bereikt dit doel dankzij zijn analytisch en communicatief vermogen. Hij zal, ook onder druk, altijd authentiek blijven en voor duurzaam resultaat gaan. Robin, sinds 2006 actief in diverse inhoudelijke projectleidersrollen, heeft in de utilities ruime ervaring met netbeheer processen en specifiek uitrol van slimme meters, maar ook ervaring met leverancierszijde van de markt.