Hoe gaan wij te werk

Think

We luisteren en observeren wat de behoefte van de opdrachtgever is en zijn in staat op een pragmatische en persoonlijke wijze uitdagingen te benaderen. Dit is het eerste deel van onze pay-off: ’think.’ Daarna brengen we de informatie bij elkaar en analyseren de situatie en mogelijkheden. Dit doen we door hoor en wederhoor te plegen, maar ook kennis en ervaring vanuit ons netwerk te halen. Uiteindelijk haal je dus niet alleen een Lux’er binnen, maar ook de kennis en ervaring vanuit een omvangrijk netwerk in de Utilities.

Act

We gaan altijd voor het resultaat, hier komt de ‘act’ vanuit de pay-off tot zijn recht. Lux’ers staan met de poten in de klei en houden zich niet enkel bezig met het schrijven van chique advies rapport. Wij zijn daar waar het werk gedaan wordt: bij de klant. Om een verandering niet alleen te realiseren, maar het ook samen met de klant eigen te maken. Uiteraard moeten we onze boodschap kunnen overbrengen, maar we zijn niet succesvol als het rapport in de spreekwoordelijke la verdwijnt.

Surprise

Tot slot gaan we altijd een stap verder. Hiervoor staat de ‘surprise’. Wanneer de klant ‘A’ vraagt, kijken we altijd van ‘A’ tot en met ‘Z’ en zoeken hierin de afstemming met onze opdrachtgevers. Dit alles om tot structurele veranderingen te komen waar de klant écht mee geholpen is. Uitgangspunt is hier om verder te kijken dan in eerste instantie gevraagd wordt vanuit de opdrachtgever.

#thinkactsurprise

 

Om te kunnen werken aan verbetering is het belangrijk om de dynamiek van een team te begrijpen.

Luuk van der Dussen – Business Consultant Lux Consulting

Waar mag je een Lux’er aan houden?

Wij geloven dat we het verschil kunnen maken in consultancy binnen de energiesector. Dit doen we met een persoonlijke benadering waarbij we door authentiek en pragmatisch te handelen naar het afgesproken resultaat werken.

Door kennis, ervaring en netwerk te combineren streven we constant naar de ideale situatie samen met onze klanten. Wanneer er “A“ wordt gevraagd denken wij in “B t/m Z“ en adviseren hier gevraagd en ongevraagd over.

Hiermee zorgen we dat onze dienstverlening kwalitatief hoogwaardig, tegen redelijke tarieven en gestoeld is op kennis en ervaring om de klant te ontzorgen.

Ons team
Word onze nieuwe collega!
Wij zijn op zoek naar toppers die energie krijgen van het verschil maken!
Vacatures