Sanne Dieperink over haar start bij Lux Consulting

Lux Consulting heeft het team uitgebreid met Sanne Dieperink, die sinds november als Business Consultant werkzaam is voor het boutique consultancykantoor gespecialiseerd in de utilitiessector.

“Wat een energie krijg ik van de eerste maand bij Lux!”, trapt Sanne af. “Digitaal mijn collega’s leren kennen tijdens onder andere een pubquiz en direct gestart op mijn eerste opdracht. Deze bestaat uit diverse projecten binnen DNWG. De komende maanden ga ik me hier bezighouden met het analyseren en optimaliseren van processen voor de afdeling aansluitingen.”

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen en implementeren van verbeterpunten is iets wat Sanne al eerder binnen Albron deed in de functie van Verandermanager. Hier werd tevens door middel van een kwantitatieve benadering de implementatie van verbeterpunten gestart. Als persoon neemt Sanne dan ook geen genoegen met een ‘kort door de bocht’-onderbouwing.

Achtergrond Sanne

Na het afronden van de hotelschool maakte Sanne binnen Albron voor het eerst kennis met het Lean werken. De drive voor het analyseren-en oplossen van complexe vraagstukken heeft dan ook geresulteerd in haar keuze voor de master Organization Studies aan de Tilburg University.

Gedurende de laatste fase van haar master was Sanne werkzaam als HR-projectmedewerker bij Bronkhorst Hightech. Hier was ze verantwoordelijk voor het inventariseren- en optimaliseren van de HR-processen. Daarnaast gaf Sanne procesworkshops om zo de requirements in kaart te brengen voor een nieuw HR-systeem.

Het toekomstbestendiger maken van organisaties door het goed vertalen van de strategie en door mens en middel in hun kracht te zetten is iets waar Sanne dagelijks mee bezig is geweest. “Deze uitdaging aangaan met bedrijven binnen de veranderende energie wereld is wat mij motiveert!”

Binnen Lux Consulting kan ze haar energie kwijt. “Zo zijn we FD Gazelle geworden en zijn we druk bezig met de inrichting van het pand – samen met collega’s Leann en Nicolas ontferm ik me over de inrichting en aankleding van het Lux-clubhuis. En recent heb ik een digitale Lux-dag georganiseerd.”

“Ondanks de coronasituatie waar we in zitten, heb ik een vliegende start kunnen maken bij Lux Consulting. Ik kijk er de komende jaren naar uit om veel mooie projecten te doen, leuke activiteiten te ondernemen en mezelf verder te ontwikkelen”, besluit Sanne.

Dit artikel is in overeenstemming met Consultancy.nl geplaatst.