Hier krijg jij energie van

Als Business Consultant bij  Lux Consulting ben jij bruggenbouwer tussen strategie, business  en operatie. Je bent continu op zoek naar verbeteringen bij de klant, bent en voelt je verantwoordelijk voor het projectresultaat, de begeleiding van de projectmedewerkers en bouwt relaties op met opdrachtgevers. Je analyseert, zoekt samen met onze klanten naar oplossingen en implementeert deze.

Werken bij ons

Wat ga je dan doen? Dat is nu nog lastig te zeggen. Het werk van een business consultant is namelijk erg breed dus de verscheidenheid aan opdrachten is dan ook groot. Ga je bijvoorbeeld als functioneel consultant aan de slag in een Scrumteam, waar je mee helpt om digitale omgevingen te bouwen? Of misschien zie jij jezelf wel als incidentmanager op een serviceafdeling en ga jij de dienstverlening via een Kanbanbord nog beter maken. Wie weet ben jij de volgende scrum master, product owner of procesmanager bij een netbeheerder of leverancier. De mogelijkheden zijn eindeloos en één ding is zeker: een uitdagende opdracht zal er altijd bij zitten en deze keuze maken we samen. Wij zijn trots om als klanten te kunnen noemen: Delta Energie, DNWG, TenneT, Eneco, RWE, Fundura, Itineris, Delta Fiber, en Excelergy mogen noemen.

Luxeries

Werken bij Lux Consulting is meer dan alleen een baan. Wij hechten veel waarde aan ons team waarbij sfeer, ontwikkeling en communicatie centraal staan. Om deze reden organiseren we regelmatig tripjes, (incompany) trainingen en hebben we al verschillende keren meegedaan aan de FD Gazellen awards, voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarnaast gaan we regelmatig de hei op, om leuke dingen te doen en om ervaringen te delen zodat we van elkaar kunnen leren. Er zijn genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen, waarbij jij zelf je richting kan kiezen.

Verder

 • Kom je binnen in een leuk team met een informele en professionele sfeer
 • Met een prima salaris, winstafhankelijke eindejaarsuitkering en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto, telefoon en laptop
 • En 25 vakantiedagen (als je beloofd terug te komen)
 • Met een actieve rol binnen Lux om mee te werken aan het bedrijf en de merknaam

Waar je jezelf in herkent

 • Je bent ondernemend, analytisch, proactief en in staat om snel processen/systemen te doorgronden
 • Een afgeronde hbo/wo opleiding
 • Als (medior) +/-3 jaar ervaring in de utility sector
 • Heb je Agile, Scrum, Lean Six Sigma kennis en/of certificeringen? Top! Zo niet, dan gaan we daar mee aan de slag.

Lux(e) sfeertje, niet?!

Fysiek of digitaal begint iedereen zijn werkdag, want werken doen we wisselend bij de klant, thuis en in ons kantoor in Breda. Hoewel we allemaal aan een andere opdracht werken, zien en spreken we elkaar met grote regelmaat. Zo doen we samen een kopje koffie, pauzeren, sporten en de voetbaltafel maakt overuren. Verder helpen we ook graag om onze Bredaase huisbrouwer Frontaal te ontzorgen dus hebben we regelmatig een borrel. Daarnaast hebben we bijna maandelijks de Luxdag, waar we steeds wisselende activiteiten ondernemen (zo hebben we de vorige keren Breda onveilig gemaakt op E-choppers en geprobeerd te mountainbiken). Dan staat ook nog de jaarlijkse ski trip geboekt en gaan we naar de Enlit Wereld Energiebeurs. Daarnaast mogen we ook nog eens werken voor de leukste klanten binnen de utilitysector! 

Lijkt dit je wat?

Dan kan ook jij werken bij ons als Lux’er. Stuur je CV en/of motivatie naar welkom.bij@luxconsulting.nl of stuur een berichtje naar Leann (06 195 225 15) voor een goed gesprek. Wie weet tot snel!

Sollicitatieprocedure 

 1. Solliciteren
 2. Selectie
 3. Gesprek met Leann (Consultant)
 4. Gesprek met Jeroen en Jonathan (Eigenaren Lux)
 5. Contractaanbod

In deze procedure is het altijd mogelijk om andere Lux’ers te ontmoeten om een nog beter beeld te krijgen van onze organisatie en werkzaamheden.

Lux Consulting

#ThinkActSurprise