Een carrière binnen Lux

Binnen Lux kan je als verschillende kanten op. Ben al wat meer ervaren dan stroom je in als consultant of als senior consultant. Ben je net klaar met je studie, dan start je als junior consultant. Daarnaast hebben we voor professionals met meer dan 12 jaar relevante werkervaring, energiemarkt/ energietransitie ervaring en een consultancy achtergrond de principal functie. Pas jij in de laatste categorie dan komen we ook graag met je in contact. Bel of mail dan rechtstreeks met Jeroen Stooker of Jonathan Zigter.

Tot slot kan je zelfs doorgroeien naar partner binnen Lux en mede-eigenaar worden. Uiteraard is dit geen stap die voor iedereen is weggelegd. Werk je langere tijd binnen Lux dan kan dit onderwerp van gesprek worden.

Waar zie jij jezelf, ben je net klaar met je studie, of heb je al een aantal jaar werkervaring?

Bekijk onze vacatures

Hoe is het om bij Lux te werken?

Wij hechten veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé, daarom zijn wij voorstander van hybride werken. Dit betekent dat je deels vanuit de klant , deels vanuit thuis, maar ook wekelijks (afhankelijk van de situatie bij de klant) in het Clubhuis komt werken. Wij zijn van mening dat contact met collega’s en uitwisseling van kennis bijdragen aan werkplezier en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast hebben we gedurende het jaar verschillende leuke events, soms met professionele insteek (bv. Enlit, Waterworld, Vakbeurs Energie), soms fun (bv. Lux Im Schnee, icekarten, escaperoom of bootje varen) of sportieve events zoals squash, padel, MTB georganiseerd vanuit de groep zelf. Zie hieronder of op de LinkedIn bedrijfspagina een aantal nieuws items over Enlit en de Lux Im Schnee 2022, dit geeft een goed beeld over onze cultuur en sfeer.

En nu verder….?

Je hebt onze vacatures gespot, je hebt een sfeer impressie gekregen en bent klaar om je volgende stap te zetten. Wanneer je (nog steeds) enthousiast bent, is de volgende stap solliciteren!

Solliciteer direct op een vacature of stuur je CV, eventueel met een korte motivatie (vinden we altijd leuk om te lezen), naar welkom.bij@luxconsulting.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel!

Het Team van Lux