Koplopers in de energietransitie

Onze pay-off, #thinkactsurprise, vormt de kern van onze aanpak. Dit proces draait om voortdurend afstemmen van verwachtingen. “Think” staat voor het helder begrijpen van de uitdaging. Think staat voor het duidelijk krijgen wat de uitdaging is. De vraag achter de vraag onderzoeken, wie zijn de stakeholders, analyses uitvoeren en werken naar een duidelijke “contractering”.

“Act” draait om actie. We zijn geen consultancybureau dat draait om fancy adviesrapporten. Wij zijn juist daar waar het werk wordt gedaan en we steken onze handen uit de mouwen. Lux-medewerkers zijn pragmatisch, authentiek en gaan hands-on te werk.

“Surprise” staat voor altijd dat extra stapje zetten. Als de klant om ‘A’ vraagt, dan denken wij al verder. We stemmen continu af met onze opdrachtgevers. Dit doen we om duurzame veranderingen te realiseren die de klant daadwerkelijk helpen en ontzorgen.

Binnen Lux werken we samen met professionals die kennis en ervaring hebben binnen verschillende branches, met methodieken en tools en gespecialiseerd in het thema energietransitie. Deze basis zorgt ervoor dat de Lux’er op een opdracht een stevige basis heeft om op terug te vallen voor support. Zo krijgt de klant niet alleen een koploper in de energietransitie voor de uitdaging, maar ook de organisatie erachter!

#thinkactsurprise

Ons team
Word onze nieuwe collega!
Wij zijn op zoek naar toppers die energie krijgen van het verschil maken!
Vacatures