Lux Consulting voegt Jeroen Bakkeren toe aan team

Lux Consulting blijft gestaag verder groeien. Deze maand is Jeroen Bakkeren in dienst getreden als nieuwe business consultant.

“In januari heb ik mijn eerste gesprek bij Lux Consulting gehad. Ik was meteen razend enthousiast, gelukkig was dit enthousiasme wederzijds en mocht ik op een tweede gesprek komen”, vertelt Bakkeren. “ Het enthousiasme groeide verder en voor ik het wist had ik mijn contract getekend!”

In 2019 rondde Bakkeren succesvol de master Strategic Management af aan de Tilburg University. Na zijn studie ging hij aan de slag als management trainee bij itsme. “Als gevolg van de coronapandemie heeft het traineeship een andere wending gekregen dan dat initieel de bedoeling was. Het was niet mogelijk om iedere drie maanden aan de slag te gaan op een andere afdeling.”

“Desalniettemin heb ik bij itsme mooie functies mogen bekleden”, geeft hij aan, “wat mijn tijd bij de organisatie erg leerzaam en bijzonder waardevol heeft gemaakt.”

Jeroen Bakkeren - Business Consultant - Lux Consulting

Een nieuwe stap als business consultant

Toch voelde Bakkeren “aan alles” dat het tijd was voor iets nieuws. “Ik had vooral de behoefte om zowel bedrijfsmatig als maatschappelijk impact te maken, dus ben ik mij gaan oriënteren waar ik dat het beste zou kunnen.”

Bedrijfsmatig impact maken uit zich voor Bakkeren in interesse in procesanalyse en -optimalisatie en in aansturen en coördineren. Maatschappelijk impact maken uitte zich juist in een interesse in duurzaamheid en specifiek de energietransitie. Zodoende bleek Lux Consulting de juiste match voor de kersverse business consultant.

“Ik was op zoek naar een jonge en dynamische organisatie die bezig is met de vraagstukken van morgen. Een organisatie waar hard werken en plezier maken hand in hand gaan”, legt hij uit. “In mijn nog prille dienstverband bij Lux durf ik te zeggen dat ik deze organisatie gevonden heb! Ik ben ontzettend hartelijk ontvangen en voel meteen een klik met mijn nieuwe collega’s.”

“Aanstekelijk enthousiast & ambitieus”

Jeroen Stooker, mede-eigenaar van Lux Consulting, vertelt dat de start van Bakkeren zorgt voor een frisse wind binnen de organisatie: “Jeroen is aanstekelijk enthousiast, ambitieus en staat merkbaar te trappelen om te starten op zijn eerste project.”

“De eerste gesprekken zijn al gaande, waar hij een goede indruk heeft weten achter te laten”, geeft Stooker aan. “De komende weken staan in het teken van onboarding en ik ben ervan overtuigd dat Jeroen hele mooie stappen binnen Lux, voor de klant en binnen de energietransitie gaat maken!”

Lux Consulting is in 2015 opgericht door Jeroen Stooker en Jonathan Zigter. Sindsdien maakt het consultancykantoor een gedegen groei door met een mix van junior, medior en senior business consultants.