Lux Clubhouse Tour

  • 24 februari 2022
  • Jonathan Zigter
  • Algemeen

Eerst even wat achtergrond: 

In 2015 zijn wij, Jonathan Zigter en Jeroen Stooker (twee oude rotten in de energie wereld en de consultancy), Lux Consulting gestart. Na een korte periode vanuit huis werken, zijn wij verhuisd naar een virtueel kantoor bij Regus te Breda. Een virtueel kantoor is een plaatst waar je je bedrijf kan registeren en recht hebt op een aantal kantoordagen per maand. In 2017 en 2018 werd het steeds drukker bij Regus. Hierdoor werden er binnen het pand steeds meer flexibele kantoren omgebouwd naar vaste kantoren. Hierdoor waren wij genoodzaakt uit te wijken naar andere Regus locaties of de business lounge. Daarnaast groeiden we als consultancy club ook gestaag door (en nog steeds!), waardoor er steeds meer behoefte aan een eigen plek ontstond. Al met al, tijd voor een nieuwe stap! Hier is waar het gedachtengoed voor het Lux Clubhuis  is begonnen.

‘Normaal’ gesproken zou er een openingsfeestje worden gegeven, maar door Corona is dit er (nog) niet van gekomen. Toch zitten nu we alweer een goed jaar in ons nieuwe kantoor dus tijd voor een tourtje!

Lux Clubhuis: Vijfhagen 390 te Breda

In September/ Oktober 2019 zijn wij op zoek gegaan naar een nieuw onderkomen en dit hebben we gevonden aan de Vijfhagen 390 te Breda. Een ruimte die recent was opgekocht om er “kant en klare” kantoorunits van te maken. Ten tijde van de bezichtiging en aankoop was de projectontwikkelaar nog volop bezig met de afbouw. Echter, de oplevering stond op 1 april 2020. Casco weliswaar, dus met een cementdekvloer met vloerverwarming, systeemplafond met ledverlichting, een keuken en toiletgroep.

Natuurlijk waren wij soms benieuwd hoe het erbij stond, dus zijn we regelmatig binnengevallen om te ‘spieken’. Uiteindelijk hebben we op 1 april 2020 – midden in de Corona crisis – de sleutel ontvangen. Uiteraard is het werk dan niet af, maar heeft een stukadoor alle wanden gestuukt en geschilderd, de aannemer de vloeren en het timmerwerk geregeld en later zijn de glaswanden geplaatst.

Lux Consulting - Kantoor interieur - Breda

De afgelopen maanden zijn we bezig geweest met de inrichting, het gezellig maken en wat laatste punten voor de afwerking. De Lux’ers hebben een filmpje gemaakt van ons clubhuis.

Uiteraard ben je altijd welkom voor een kop koffie of (einde van de middag) een gezellig biertje (dat doen we natuurlijk niet altijd).

Jeroen & Jonathan

#ThinkActSurprise